BK Alle categorieën Gentbrugge

Dit weekend stond in het teken van de Belgische kampioenschappen in Gentbrugge. Wout Depotter mocht als eerste aantreden op vrijdagavond. Hij liep de 5000m in een tijd van 15:17,27. Giebe Algoet en Helena Ponette kwamen op zaterdag in actie. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden in het hoogspringen. Met 2m13 bracht Giebe een bronzen medaille mee naar huis. Helena plaatste zich dan weer voor de finale in de 400m. En op zondag overtrof ze zichzelf opnieuw door maar liefst een volle seconde van haar persoonlijk record te doen. Hiermee liep ze niet alleen naar het zilver, ze verbeterde eveneens het Belgisch record bij de beloften. We wensen hen alle drie een dikke proficiat met de behaalde resultaten!!!

Het Laatste Nieuws zorgde voor een artikel van deze wedstrijd, te bekijken via deze link.