Start2Run

Op zondag 13 maart 2022 gaat een eerste reeks start2run van start onder leiding van onze enthousiaste en gediplomeerde loopbegeleider bij de Vlaamse Atletiekliga, Patrick Lancksweerdt. Om de conditie aan te scherpen tijdens de week, krijg je ook nog eens tips mee om individueel verder te werken.

Op zondag wordt er telkens verzameld op de piste van Hermes Club Oostende om 10.00 uur. Opwarmen, stretchen, programma van de dag en cool down duren telkens ongeveer een dik uur.

Trainer

Patrick Lancksweerdt

Start: Zondag 13 maart 2022 om 10h (12 opeenvolgende sessies)

Inschrijven gebeurt per mail naar hco@val.be

Kostprijs voor deelname bedraagt slechts 25€, en kan voldaan worden op rekening Hermes Atletiek Oostende, BE39 0012 9828 8719, met vermelding van naam, voornaam, en “Start to Run”.

Voor dit bedrag ben je verzekerd bij de Vlaamse Atletiekliga, en ben je tot einde seizoen (31.10.2022) tevens lid van de club.

Je kan na de Start to Run dan ook iedere zondag terecht bij onze Hermesgroep “Recreante Runners” die om 10.00 starten om hun wekelijkse kilometers gezamenlijk af te malen.

Je ontvangt tevens de lidkaart van de club waarmee je korting krijgt bij aankoop van sportmateriaal bij Jes Sports Bredene, Deweert Sport Oostende en Tri Active Oostende.

Let wel: we sluiten af op 25 deelnemers!! Datum van betaling geldt als referentie.