Lid worden

Atleten die deelnemen aan de reguliere trainingen

Het nieuwe atletiekseizoen start op 1 november en loopt tot 31 oktober.
Het lidgeld voor het volledige seizoen  bedraagt:

150 euro voor alle categorieën (met startnummer).
Inschrijven in maart: 100€ tot einde van het lopend seizoen (31/10/2018)

Het derde lid per gezin (met startnummer) betaalt 120 euro, vanaf het vierde lid (met startnummer) betaalt men 90 euro.

In het lidgeld is naast de jaarlijkse aansluiting een verzekering bij de Vlaamse Atletiek Liga vzw (VAL) en 2 of 3 trainingssessies per week inbegrepen.  Hermes-leden krijgen op vertoon van hun lidkaart 10% korting bij aankoop van loopschoenen bij Tri-Active, Running-&Triathlonshop (Torhoutsesteenweg 458 a te Oostende) en genieten tevens een korting bij Deweert Sport.

Alle nieuwe leden ontvangen een wedstrijdsingeltje bij inschrijving.

Nieuwe jeugdleden kunnen zich enkel inschrijven tijdens de inschrijfperiodes in de maand september en de maand maart.

Het lidmaatschap is pas definitief na betaling op rekening van Hermes atletiekclub Oostende vzw met vermelding v/d naam, voornaam en geboortejaar, en het bekomen van de VAL-vergunning. De modaliteiten voor het (her-)inschrijven, evenals de data voor de inschrijvingsdagen worden eind augustus vastgelegd.

Bestaande leden dienen zich jaarlijks vóór 28 oktober met alle formaliteiten voor het nieuwe seizoen in orde stellen.

Je kan ook aansluiten als recreant  (vanaf 16 jaar)

Groep Masters: Voor recreatieve lopers die nog iets meer doorgedreven wensen te trainen. Het lidgeld voor hen bedraagt 90 EUR (incl verzekering)  te storten op rekening 001-2982887-19 (BE39 0012 9828 8719 / BIC GEBABEBB) van Hermes Atletiekclub Oostende vzw.

Recreatieve lopers: Enkel voor lopers die ervoor kiezen NIET aan de reguliere trainingen deel te nemen. Het lidgeld voor recreanten bedraagt 30 EUR (incl verzekering) of 35 EUR (met fluo-vestje), te storten op rekening 001-2982887-19 (BE39 0012 9828 8719 / BIC GEBABEBB) van Hermes Atletiekclub Oostende vzw.

BELANGRIJK – Breng je ongevallenverzekering tijdig in orde!

Na het indienen van je vergunningsaanvraag en na betaling van je lidgeld worden de startvergunning (= borstnummer) of de jogvergunning en de nieuwe lidkaart bezorgd.Het bezit van een vergunning is niet enkel verplicht om aan wedstrijden te kunnen deelnemen, het is eveneens het bewijs dat de atleet bij de VAL is aangesloten, en dus verzekerd is tegen gebeurlijke ongevallen (= acuut letsel met een duidelijke uitwendige oorzaak).

(reglementen van de Vlaamse atletiekliga – VAL).