Leeuwtjescriterium Oostende

In het frisse en winderige Oostende namen onze pupillen en miniemen zaterdag 1 juni deel aan het Leeuwtjescriterium.

Pupillen Haily, Ella, Liz, Mailey, Ebba, Cedrik, Bas, Finn, Pepijn, Romeo, Ilias, Wannes, Senne, Leon en Miro werkten met succes hun 4-kamp af (discus-hoog-60m-1000m). Ella Ryckeman behaalde bij de meisjes een podiumplaats (3de) en bij de jongens zorgden Wannes (3de) Finn (2de) en Romeo (1ste) voor een geel-groen podium.

Voor de miniemen Warre, Alexi, Cléo, Fien, Laura, Juline, Billie, Zoé en Laura stond een 5-kamp (horden-kogel-discus-ver-1000m) op het programma. Bij de meisjes legden Cléo en Zoé beslag op respectievelijk een 2de en 3de podiumplaats.

Natuurlijk sneuvelden er ook een aantal persoonlijke records, deze zijn allemaal terug te vinden op atletiek.nu.

Een dikke pluim voor alle deelnemers voor hun inzet en enthousiasme!

Alsook een dankuwel aan de talrijke vrijwilligers en juryleden.

Dank aan de mama’s van Cedrik en Haily voor de foto’

Foto’s kan je terugvinden via deze link naar onze Facebookpagina.