Hermes sterk op het BK 1/2 marathon.

Vorige zondag was het BK ½ marathon voor senioren en masters een groot succes. De start en finish waren bij het Wouter Weylandtstadion in Gentbrugge, met een route die langs de Gentbrugse Meersen en de prachtige Scheldedijk liep. Het parcours was vlak en snel, perfect voor het neerzetten van een goede tijd.
Hermes was goed vertegenwoordigd met zeven atleten, waarvan zes hun persoonlijke record verbraken.

Nel Van Damme en Patrick Counye sleepten beiden zilver in de wacht in hun categorie, terwijl Maité Maes een knappe vierde plaats behaalde.

Eva Jonckheere 1u34’08” 76ste -35

Twee weken geleden werd Michel Wynsberghe Belgisch Kampioen indoor masters +65 op de 800m. Dit 50 jaar na zijn Belgische titel en Belgisch record (1’58”) bij de kadetten.