Goud voor onze Hermes Dames op BK aflossing

Op zondag 16 september trokken Kato Moustie, Hanne De Maré, Helena Ponette en Lien Blanckaert naar het verre Andenne voor de gebruikelijke afsluiter van het seizoen, de 4x400m op het BK aflossing.

Kato nam een goede start als eerste loopster en zorgde voor de voorsprong in de eerste reeks. Daarmee werd Hanne gelanceerd die de stok ook als eerste kon doorgeven aan Lien en op haar beurt wisselde ze de stok ook als eerste  met Helena die de laatste 400m afsnelde en als eerste over de meet kwam.

Het was voor de meisjes nog bang afwachten want de tweede reeks moest nog gelopen worden. Het was nog heel spannend want ook MOHA en RIEME waren met een sterke ploeg afgezakt naar het BK. MOHA kwam nog heel dicht maar strandde uiteindelijk op 69 honderdsten van de tijd van onze meisjes en daarmee werden onze dames Belgisch Kampioen.

Proficiat meisjes met jullie mooie prestatie!